Skip to content

Tervetuloa!

Ole hyvä ja kirjaudu sisään, tai rekisteröidy
Pyhä tulee Paaranin vuorelta

Pyhä tulee Paaranin vuorelta

“Jumala tulee Teemanista, Pyhä Paaranin vuorelta. Sela. Hänen valtasuuruutensa peittää taivaat, Hänen ylistystänsä on maa täynnä. Hänen hohteensa on kuin aurinko, Hänestä käyvät säteet joka taholle; se on Hänen voimansa verho. HÄNEN EDELLÄNSÄ KÄY RUTTO ja polttotauti tulee Hänen jäljessänsä.”  (Habakuk 3:3-5)

Maailma on astunut sisälle lopulliseen, apokalyptiseen aikaan. Elämme päivissä, jonka kaltaisia emme ole koskaan nähneet. Jumalan vastustaja raivoaa. Pahuuden tulvavedet huuhtovat yli maanpiirin eksyttäen, pettäen ihmisiä valheillaan. Niitä ei pidä katsella! Ei niitä kannata kuunnella!

“Maan kuninkaan nousevat, ruhtinaat yhdessä neuvottelevat Herraa ja Hänen voideltuansa vastaan: ‘Katkaiskaamme heidän kahleensa, heittäkäämme päältämme heidän köytensä.’ Hän, joka taivaassa asuu, nauraa; Herra pilkkaa heitä. Kerran Hän on puhuva heille vihassansa, peljättävä heitä hirmuisuudessaan.” (Ps. 2:2-5)

Jumala on nousemassa. Juuri, kun Jumalan kansa kokee olevansa kuin Punaisen meren edessä, takana Faaraon joukot. Moni kokee, ettei mitään ole tehtävissä. Muista, Jeesus vertasi tulonsa aikaa Nooan ja Lootin päiviin. Samanlainen aika on nyt. Saatanalliset “jättiläiset” hallitsevat pelolla ihmiskuntaa rakentaen uutta Baabelin tornia, uutta maailmanjärjestystä. Mutta Jumala käsitteli Nooan päivät! Hän käsitteli myös Lootin päivät! Kuule, mitä Herra puhui tänään:

“Minun kansani, te minun rakkaani! Olen kuullut huutonne. Minä kuulin sen jo ensi hetkestä, kun te aloitte rukoilla. Nyt minä nousen! Te ette voi vielä edes aavistaa, mitä tapahtuu, kun minä tulen. Minä astun alas ottamaan selkoa asioista, niin kuin tein Baabelin tornia rakennettaessa. Minä ajan vihollisen esiin piilopaikoistaan. Minä pakotan sen astumaan minun eteeni. Tarkatkaa, mitä pian alkaa tapahtua, kun minun askeleeni koskettavat maanpiiriä. Maa järkkyy, vedet tulvivat, vallat ja voimat vapisevat. Se olen minä, Israelin Pyhä, Jeesus Kristus, teidän Herranne. Lopullinen tuomion aika on lähellä. Te, minun rakkaani, olette viimeinen este pahan voimille. Kun teidät kutsutaan kotiin, laittomuus saa hetkeksi saatanallisen vallan. Mutta nyt, olenhan luvannut uskollisilleni kirkkauteni. Olen puhunut profeettojeni kautta. Minä tulen teidän avuksenne, minä, teidän Jumalanne. Ja nyt, minun kansani, nouse yhtenä rintamana. Älä pelkää, älä arkana pälyile. Kulje eteenpäin. Tarkkaa minun askeleitani. Kohota voiton huuto, ylistyksen ääni Jumalasi kunniaksi. Odottakaa minua tulevaksi, nyt, ennen ylösottoa! Minä olen voittaja. Alkakaa kiittää, te minun rakkaani.”

Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita